dilluns, 11 de gener del 2010

SORTIDA BTT

Fa molts dies que el "Sila", el pare del Joan Riu de 6è, em va proposar de fer una ruta amb btt amb nens. A mi em va semblar molt bona idea, i vam començar a moure fils, buscar ajudants, pensar la ruta, etc. Ho vam dir als nens i nenes de 6è, a l'Arnau Bertran que ja fa ESO, i també s'hi van apuntar tres valentes de 5è. Així que vam quedar pel dissabte dia 9 de gener, a les 10h del matí a la Plaça Gaudí.


Com que van anunciar que faria tant fred, vaig pensar que seriem molt pocs, i la meva sorpresa va ser arribar a la Plaça i trobar tota aquesta colla!!!!

Vam fer una bona ruta, cap a Vilafresca, cap a Gusart, la Roca Gran, baixar cap al Mujal, i arribar a Navàs, passant per corriols, trialeres, pista,... i quan menys ens ho esperavem, dos pams de fang que ens van obligar a fer ús del remolc del pare del Miquel Soler, i sort n'hi va haver!!!

Les bicis pesaven 4 quilos més!!!! No les podiem ni arrossegar!!!Un cop vam agafar el camí de baixada, el fang va anar marxant, i vam poder arribar a la Plaça Gaudí amb una molt bona experiència a la motxilla!

Gràcies a tots els nens i nenes, per fer-nos passar un matí tant divertit, i gràcies també als ajudants: Joan Soler, Jordi Curtichs, Montse Malagarriga, Cata, Silvia Pineda, Pepillo i Ernest Llimós. I també a dos petits ajudants: El Jordi i el Josep:Espero no descuidar-me a ningú, gràcies a tots i esperem tornar-hi ben aviat!!!!


1 comentari:

  1. Doncs per les fotos....jo diria que va ser una aventura molt i molt divertida... s'ha de repetir i m'hi apunto segur!!!
    MONTSE

    ResponElimina